poniedziałek, 16 stycznia 2012

fuck what people think.


hej mordeczki :*

tak jak obiecałam. dodaję notkę i zdjęcia z sesji w śniegu.















mam problem i nie wiem które zdjęcie dodać na fb. pomóżcie!! :)

sweter -H&M
legginsy - Zara
buty - EMU
torebka -H&M
czapka -River Island
rękawiczki -H&M
pierścionki -własność Domy

wg było tak strasznie zimno .moja twarz była cała czerwona.
widać chyba na zdjęciach trochę. Oo

jutro może będzie jakiś przepis, ale nie obiecuję.
albo wymyślę coś fajnego specjalnie dla was ^^

+ jak będzie 100 obserwatorów to zakładam fanpage na fejsie.
i będę bardzo wdzięczna za polecanie bloga swoim znajomym i komentowanie < 3


+jeśli macie jakieś pomysły co mogę narysować to piszcie lub wysyłajcie linki jak
zobaczycie jakiś fajny obrazek. :)



xoxo, kama

20 komentarzy:

  1. narysuj Boba Marleya, jak kiedyś w wakacje dla W. :D

    OdpowiedzUsuń
  2. LOVELY PHOTO 's you beautiful! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. loooooooooooool 2,5,9 <3
    świetne wyszły jestem jak tyszka c;

    OdpowiedzUsuń
  4. 1. i 7. zdecydowanie na fejsa :)

    OdpowiedzUsuń
  5. jak zwykle ślicznie, kama <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Ty mieszkasz w Poznaniu xD?
    Jaki masz aparat ?
    Świetne zdjęcia ^.^

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie. w Warszawie.
      mam sony alpha 100 i sony cybershot jakiś tam .

      + dziena .

      Usuń
  7. co sie stało z nogami (okolica kolan) na 6 zdj ???? O.O

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nic się nie stało ,lol. tylko mi się trochę nogawka przekręciła. XD

      Usuń
  8. świetny sweter i legginsy :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Plastyczna masa marcepanowa domowej roboty

    • 2 szklanki surowych, blanszowanych migdałów
    • 1 szklanka cukru
    • 2 łyżki wody
    • 2 łyżki soku z cytryny
    Krok1
    Umieść blanszowane migdały w misce robota kuchennego i miksuj na bardzo drobny proszek. Chwilami przerywaj miksowanie i strzepuj fragmenty rozdrobnionych migdałów ze ścianek miski. Uważaj, żeby nie przedobrzyć. Migdały z proszku łatwo zamienić w papkę.
    Krok2
    W średniej wielkości rondelku, na średnim ogniu zmieszaj ze sobą cukier, wodę i sok z cytryny. Mieszaj dopóki cukier się nie rozpuści i regularnie usuwaj jego drobinki, które osadzą się na ścianach rondelka.
    Krok3
    Gdy przygotowany w kroku poprzednim syrop cukrowy zacznie wrzeć, zacznij mierzyć czas. Wrzenie nie powinno trwać dłużej niż 3,5 minuty.
    Krok4
    Po tym czasie zdejmij syrop cukrowy z ognia i powoli przelewaj do miski z migdałem cały czas miksując masę. Kontynuuj miksowanie, dopóki nie wlejesz całego syropu i póki nie utworzy on z migdałami jednolitej konsystencji.
    Krok5
    Wyjmij masę z miski i owiń szczelnie folią spożywczą. Następnie włóż ją do lodówki i przechowuj tam przez 3-4 dni przed użyciem.
    Krok6
    Jeśli potrzebujesz masy w różnych kolorach, np. do wykonania kolorowych kwiatków, czy listków, podczas miksowania wlej do niej barwnik spożywczy.

    OdpowiedzUsuń
  10. ale Ty fotogeniczna jesteś.. :O
    ja na twoim miejscu też bym nie wiedziała które wybrać.. :D
    outfit świetny, : >

    xxx

    OdpowiedzUsuń
  11. fajny sweterek;) zapraszam do mnie

    OdpowiedzUsuń
  12. dobre zdjęcia , dodaj którekolwiek w czapie! ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. swietna czapka :) i sweter :D
    wszystkie zdjecia są śliczne :>,a le najładnijesze 1 i 9 :)

    OdpowiedzUsuń
  14. nie no , ślicza jesteś <3

    OdpowiedzUsuń

Dziękujemy za każde miłe komentarze. Obraźliwe komentarze etc. będą usuwane, więc nie musisz się wysilać ;)
+Nie lubimy komentarzy typu "hej, wbijaj do mnie", "rozdanie u mnie", "skomentuj mojego bloga", "obserwujemy?" etc. Jak będziemy chciały i będziemy miały chwile to na pewno wejdziemy i skomentujemy :)