hej mordeczki :*
tak jak obiecałam. dodaję notkę i zdjęcia z sesji w śniegu.
tak jak obiecałam. dodaję notkę i zdjęcia z sesji w śniegu.
mam problem i nie wiem które zdjęcie dodać na fb. pomóżcie!! :)
sweter -H&M
legginsy - Zara
buty - EMU
torebka -H&M
czapka -River Island
rękawiczki -H&M
pierścionki -własność Domy
wg było tak strasznie zimno .moja twarz była cała czerwona.
widać chyba na zdjęciach trochę. Oo
jutro może będzie jakiś przepis, ale nie obiecuję.
albo wymyślę coś fajnego specjalnie dla was ^^
+ jak będzie 100 obserwatorów to zakładam fanpage na fejsie.
i będę bardzo wdzięczna za polecanie bloga swoim znajomym i komentowanie < 3
+jeśli macie jakieś pomysły co mogę narysować to piszcie lub wysyłajcie linki jak
zobaczycie jakiś fajny obrazek. :)
xoxo, kama
narysuj Boba Marleya, jak kiedyś w wakacje dla W. :D
OdpowiedzUsuńLOVELY PHOTO 's you beautiful! <3
OdpowiedzUsuńloooooooooooool 2,5,9 <3
OdpowiedzUsuńświetne wyszły jestem jak tyszka c;
1. i 7. zdecydowanie na fejsa :)
OdpowiedzUsuńjak zwykle ślicznie, kama <3
OdpowiedzUsuńpodoba mi się twój sweter:)
OdpowiedzUsuńTy mieszkasz w Poznaniu xD?
OdpowiedzUsuńJaki masz aparat ?
Świetne zdjęcia ^.^
nie. w Warszawie.
Usuńmam sony alpha 100 i sony cybershot jakiś tam .
+ dziena .
co sie stało z nogami (okolica kolan) na 6 zdj ???? O.O
OdpowiedzUsuńnic się nie stało ,lol. tylko mi się trochę nogawka przekręciła. XD
Usuńwyglądasz przesłodko <3
OdpowiedzUsuńświetny sweter i legginsy :)
OdpowiedzUsuńPlastyczna masa marcepanowa domowej roboty
OdpowiedzUsuń• 2 szklanki surowych, blanszowanych migdałów
• 1 szklanka cukru
• 2 łyżki wody
• 2 łyżki soku z cytryny
Krok1
Umieść blanszowane migdały w misce robota kuchennego i miksuj na bardzo drobny proszek. Chwilami przerywaj miksowanie i strzepuj fragmenty rozdrobnionych migdałów ze ścianek miski. Uważaj, żeby nie przedobrzyć. Migdały z proszku łatwo zamienić w papkę.
Krok2
W średniej wielkości rondelku, na średnim ogniu zmieszaj ze sobą cukier, wodę i sok z cytryny. Mieszaj dopóki cukier się nie rozpuści i regularnie usuwaj jego drobinki, które osadzą się na ścianach rondelka.
Krok3
Gdy przygotowany w kroku poprzednim syrop cukrowy zacznie wrzeć, zacznij mierzyć czas. Wrzenie nie powinno trwać dłużej niż 3,5 minuty.
Krok4
Po tym czasie zdejmij syrop cukrowy z ognia i powoli przelewaj do miski z migdałem cały czas miksując masę. Kontynuuj miksowanie, dopóki nie wlejesz całego syropu i póki nie utworzy on z migdałami jednolitej konsystencji.
Krok5
Wyjmij masę z miski i owiń szczelnie folią spożywczą. Następnie włóż ją do lodówki i przechowuj tam przez 3-4 dni przed użyciem.
Krok6
Jeśli potrzebujesz masy w różnych kolorach, np. do wykonania kolorowych kwiatków, czy listków, podczas miksowania wlej do niej barwnik spożywczy.
jesteśśliczna ;)
OdpowiedzUsuńale Ty fotogeniczna jesteś.. :O
OdpowiedzUsuńja na twoim miejscu też bym nie wiedziała które wybrać.. :D
outfit świetny, : >
xxx
fajny sweterek;) zapraszam do mnie
OdpowiedzUsuńdobre zdjęcia , dodaj którekolwiek w czapie! ;)
OdpowiedzUsuńswietna czapka :) i sweter :D
OdpowiedzUsuńwszystkie zdjecia są śliczne :>,a le najładnijesze 1 i 9 :)
<3
OdpowiedzUsuńnie no , ślicza jesteś <3
OdpowiedzUsuń